Guestbook

2 thoughts on “Guestbook”

 1. We met you in Stora Blåsjö 2021-07-25 Nice to meet you. Hope you got over the Stekenjokk pass savely. We had to dig a bit there…
  Guess the weather was perfect.
  Very impressive, your touring adventures.

  Joakim & Tarja

 2. Hej!

  Din blogg har varit en stor inspiration för mig, och jag är nu på väg att själv ge mig ut på vägarna, förra året cyklade jag mellan Köpenhamn och Amsterdam, och jag planerar nu att cykla hela vägen ner till Berlin, från min stuga utanför Uppsala.

  En viktig anledning till att jag valde just Köpenhamn-Amsterdam för min första resa, var för att de tre länder som sträckan passerade(Danmark, Tyskland, Nederländerna) antagligen har världens mest cykelvänliga infrastruktur, som får Sverige att framstå som ett U-land i jämförelse.

  Mitt största bekymmer när jag skall ge mig ner på kontinenten igen, är frågan om vägar och infrastruktur. Exempelvis vore det allra mest logiskt att för den första etappen(Uppsala-Linköping), helt enkelt ta 55:an, men frågan är om det verkligen är helt säkert att cykla på riksvägar, väggrenen torde vara bred nog för en cykel, men mycket till marginal har man inte när lastbilarna dånar förbi…

  Hur går du själv till väga för att hitta lämpliga cykelvägar för att kunna nå dina mål? Vad gäller Sverige så skall jag ta mig från Uppsala till Helsingborg, och har haft mycket svårt att hitta en vettig vägbeskrivning för cyklister. Jag tänkte därför att det helt enkelt vore bäst att fråga någon som själv har cyklat ungefär samma sträcka.

  Vänliga hälsningar

  /Frej

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.